Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ cu bombă la o benzinărie din România/ UPDATE

breaking

O alertă cu bombă la o benzinărie din centrul municipiului Piatra Neamţ a fost semnalată joi dimineaţă la 112 de o patrulă de ordine publică, a declarat pentru Agerpres subinspector Elena Bulgărea, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ. 

"Patrula de ordine publică a descoperit în imediata vecinătate a staţiei de carburanţi o poşetă şi o geantă abandonată suspect. Patrula a făcut sesizare, iar la faţa locului s-au deplasat specialiştii pirotehnişti şi din cadrul SRI. Zona a fost închisă traficului rutier şi pietonal", a declarat subinspector Elena Bulgărea, pentru Agerpres.

Benzinăria se află în centrul municipiului Piatra Neamţ, iar în imediata vecinătate se află blocuri de locuit şi un centru comercial.

UPDATE: Alerta cu bombă din municipiul Piatra Neamţ a fost ridicată în jurul orei 10,22 după ce proprietarul genţii abandonate într-o benzinărie a fost identificat, a declarat, pentru Agerpres subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.


'Cea care a abandonat geanta este o persoană fără adăpost din municipiul Piatra Neamţ. A pus geanta acolo şi a plecat să caute prin gunoaie cu ideea că se va întoarce să o recupereze. Alerta cu bombă a fost ridicată, dar echipele SRI continuă procedurile', a afirmat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

content-image

content-image

FOTO: stiri-neamt.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.