Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Șeful DIICOT s-a dus la Caracal: Pe cine au audiat anchetatorii

Inquam Photos / Octav Ganea
Gheorghe Dinca

- Procurorii au efectuat noi audieri în dosarul cazului crimelor din Caracal, unul dintre persoanele interogate fiind chiar un vecin de-al lui care desfășoară mai multe activități și deține și o tarabă în piață, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru MEDIAFAX, că audierile continuă în dosarul crimelor din Caracal, unul dintre cei aduși în fața procurorilor fiind un vecin, care apare alături de Gheorghe Dincă în unele imagini surprinse de camerele de supraveghere.

Citește și: Marian Godină îl umilește pe un fost șef din poliție: ‘Începând de azi îi voi arăta pe toți care fac de râs această meserie’

DIICOT anunță că Gheorghe Dincă nu a fost implicat în niciun dosar penal în perioada 2004-2019, nici în Olt și nici în Craiova, și precizează, în cazul dispariției Luizei, că dosarul de trafic de persoane a fost deschis după mai mult de o lună de la plângerea formulată de bunicul ei.

Conform România TV, șeful DIICOT, Felix Bănilă, s-a deplasat la Caracal, pentru a vedea cum decurge ancheta, mai ales că procurorii sunt vizați de mai multe dosare instrumentate de Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

Citește și: Dacian Cioloș reacționează! ‘E primul gest de decenţă şi normalitate în Guvernul condus de Viorica Dăncilă’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.