Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Fetiță de nouă ani, căutată de polițiști după ce plecat la plimbare cu un căţel şi nu s-a mai întors

facebook.com
politia

Poliţiştii bihoreni caută o fetiţă de 9 ani dispărută, luni, din Oradea, după ce aceasta a plecat la plimbare cu un căţel şi nu s-a mai întors la domiciliul mătuşii sale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al IPJ Bihor transmis, luni, oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

„Andra Irina Burlea, de 9 ani, din comuna Lăzăreni, localitatea Miheleu, județul Bihor, a plecat de la domiciliul mătușii sale din Oradea, la plimbare cu un cățel, bichon alb, la 30 iulie 2018, în jurul orei 10,30 şi nu a mai revenit. Minora are aproximativ 1,45 – 1,50 m înălțime, 40 kg., faţă ovală, ochi căprui, păr negru, drept, lung până la umeri, prins într-o coadă la spate, constituție slabă, vorbește neinteligibil. Era îmbrăcată într-un tricou gri, pantaloni trei sferturi cu fustiță roz, papuci din gumă, tip sabot, cu găurele, de culoare roz.

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, se arată în documentul citat.

Poliţiştii bihoreni au subliniat că persoanele care pot oferi informaţii pot suna şi la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.