Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă în Maramureș - Un bărbat a încercat să arunce un lichid în căruciorul unei fetițe. Poliția îl caută

www.stiripesurse.ro
Politia Locala

Polițiștii din Sighetu Marmației caută un bărbat despre care o mamă a scris că a încercat să arunce un lichid incolor în căruciorul în care era fetița ei de 7 luni. Femeia a postat un avertisment pe Facebook despre incident, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat, joi,  că s-a luat legătura cu femeia care a făcut postarea și urmează să fie identificat bărbatul, pentru a se lua măsuri împotriva acestuia.

„Polițiștii din Sighetu Marmației s-au autosesizat din oficiu în urma apariției unei postări pe Facebook care se referă la un bărbat care ar fi încercat să arunce un lichid incolor în căruciorul în care era un minor și efectuează cercetări pentru stabilirea, cu exactitate, a faptelor. S-a luat legătura cu femeia care a făcut postarea și urmează să se stabilească dacă cele relatate corespund realității și să fie identificat bărbatul, pentru a se lua măsuri împotriva acestuia”, a spus Meteș.

Citește și: UIMITOR - Un organism misterios cu 720 de sexe se vindecă singur în 2 minute

O femeie din Sighetu Marmației a scris pe Facebook că un individ a încercat să arunce un lichid incolor în căruciorul fetiței sale de 7 luni.

„L-am observat prima dată peste drum de școala de muzică, mi-a părut dubios, l-am evitat și am traversat strada, s-a ținut după mine, iar în zona Carmis s-a apropiat de cărucior încercând să arunce spre cărucior cu o sticlă, avea și o furculiță și un CD în cealaltă mână. L-am observat ce intenționează să facă și i-am cerut să plece amenințându-l că o să chem poliția, s-a îndepărtat cu greu amenințându-mă și înjurându-mă. Ulterior s-a ținut după mine până la Lidl. În tot acest timp nu am întâlnit niciun echipaj de poliție, locală, ordine publică, nimic. Orașul nostru este împânzit mai nou de nebuni, cerșetori și persoane dubioase”, a scrie femeia.

În opinia acesteia, autoritățile locale ar trebui să ia măsuri.

„Eram prea panicată pentru a suna la 112. Nu știam cum să-mi protejez copilul, cum să plec din jurul lui, să scap de el. Mămici, vă rog distribuiți și feriți-vă copiii de acești indivizi! Am revenit cu poză, din nou era la Școala de muzică! Feriți-vă de el!”, a mai scris femeia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.