Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ALERTĂ în Maramureș: Cabană și mașini incendiate, paznic sechestrat, s-ar fi tras cu mitraliere aduse din Ucraina

Poliţiştii din Maramureş au deschis o anchetă după ce administratorul unei firme care se ocupă cu exploatarea lemnului a reclamat că mai multe persoane au distrus utilajele folosite de societate dar şi o cabană în care erau cazaţi muncitori. Fapta a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o zonă izolată din judeţ.

Conform datelor furnizate de Poliţia judeţeană Maramureş, ancheta a fost deschisă după ce administratorul unei societăţi comerciale care activează în domeniul exploatărilor forestiere a sesizat faptul că, în cursul nopţii, mai multe utilaje de exploatare a materialului lemnos precum şi o cabană a muncitorilor, deţinute în zona respectivă, au fost distruse de către mai multe persoane, scrie news.ro.

O cabană cu două etaje au fost distrusă prin incendiere, un câine de pază a fost și el incendiat și ucis, paznicul a fost sechestrat, motoarele a 7 utilaje au fost distruse după ce au fost trase zeci de focuri de armă în motoare. Focurile de armă ar fi fost trase cu arme de război de proveniență ucraineană.

Mai mult, două utilaje și o mașină de teren au fost distruse de flăcări deoarece erau parcate în apropierea cabanei aprinse, scrie vasiledale.ro.

Incidentele s-au petrecut în zona Valea Vaserului, o regiune greu accesibilă, unde se poate ajunge doar cu drezina şi apoi pe jos, iar acoperirea cu semnal de telefonie este redusă.

Nu se cunoaşte, deocamdată, motivul pentru care persoanele respective au atacat şi distrus bunurile ce aparţin firmei de exploatare a lemnului. Cazul a fost preluat de o echipă complexă din cadrul IPJ Maramureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.