Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alesul PSD își anunță obiectivele în fruntea Ministerului Apelor și Pădurilor: 'Prioritatea mea este...'

Ioan Denes

Senatorul PSD de Bistriţa-Năsăud Ioan Deneş, propus pentru funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor, spune că va fi partenerul celor care doresc o gestionare corectă şi responsabilă a acestor resurse naturale ale ţării.

"Prioritatea mea este să gestionez acest domeniu în interesul românilor şi al României. Vreau să fiu şi voi fi partenerul tuturor celor care îşi doresc gestionarea corectă, durabilă şi responsabilă a pădurilor şi apelor ţării. Doar a acestora! Domeniile care intră în responsabilitatea ministerului sunt resurse vitale pentru viitorul românilor şi voi face tot ceea ce ţine de mine să îl gestionăm în beneficiul viitoarelor generaţii", a afirmat Deneş într-un mesaj postat luni noaptea pe pagina sa de socializare, potrivit Agerpres.

Citește și: Traian Băsescu, reacție DURĂ: 'Cei trei lideri se poziţionează la ordinul lui Viktor Orban. Să îi lăsăm să bată câmpii cu ce vor ei'

Senatorul a apreciat activitatea şi rezultatele obţinute de colega sa de partid, Doina Pană, în funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor şi a precizat că se va folosi de expertiza acesteia "pentru a asigura o administrare corectă a acestui domeniu important, inclusiv prin îmbunătăţirea legislaţiei".

Ioan Deneş (49 ani) se află la al doilea mandat de senator şi ocupă funcţia de vicepreşedinte al filialei judeţene a PSD Bistriţa-Năsăud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.