Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Rafila refuză oferta lui Victor Ponta: NU candidează la Primăria Capitalei

www.viva.ro
Alexandru Rafila

Alexandru Rafila, președintele Sociețății de Microbiologie și membru executiv al Organizației Mondiale a Sănătății, a confirmat că a discutat cu Victor Ponta despre o posibilă candidatură a sa la Primăria Capitalei, așa cum anunța în urmă cu câteva zile în exclusivitate ȘTIRIPESURSE.RO.

Citește și: Studiu șocant: S-a descoperit că există riscul mai mare de a lua COVID-19 acasă, decât de la străini

Rafila susține că a refuzat oferta venită din partea lui Victor Ponta: „Este adevărat că înainte de a pleca în vacanţă am primit o ofertă din partea domnului Victor Ponta, preşedintele partidului Pro România ca să reprezint, să mă sprijine pentru fotoliul de primar al Capitalei. Vă daţi seama că asta e o propunere pe care trebuie să o diger, de aceea nu poţi să răspunzi pe moment nici da, nici nu. Eu m-am întors în urmă cu două zile în ţară şi i-am comunicat că declin această propunere, deci nu candidez la Primăria Capitalei.

Unul dintre motivele foarte serioase este că ne aflăm într-o perioadă dificilă şi cred că expertiza mea este mai degrabă utilă în zona aceasta a sănătăţii publice, decât în administraţia locală şi cred că este decizia corectă pe care am luat-o în acest moment”, a spus Rafila la Digi24.

Pro România va anunța pe data de 25 iulie candidatul la Primăria Capitalei. Liderii partidului au anunțat că nu o vor susține pe Gabriela Firea și vor merge pe cont propriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.