Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfonso Cuaron şi-a confirmat poziţia de favorit la Oscaruri

oscar

Regizorul mexican Alfonso Cuaron şi-a confirmat poziţia de favorit la Oscaruri, cu o victorie la gala de decernare a premiilor Sindicatului Regizorilor Americani (Director's Guild Of America, DGA), informează Press Association, potrivit Agerpres.

Cineastul a fost recompensat cu cel mai important premiu al galei, desfăşurate vineri seara la Los Angeles, pentru pelicula sa în alb-negru, "Roma" - după premiile obţinute la gala Globurilor de Aur şi la Screen Actors Guild Awards cu acest film autobiografic, a cărei acţiune se petrece în Ciudad de Mexico, în anii '70. 

Premiile DGA sunt considerate un bun barometru pentru Oscaruri, la care Cuaron şi filmul său au primit nominalizări la 10 categorii, printre care cele pentru "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film". 

Regizorul a fost recompensat la categoria "realizări deosebite în regia de film" - cea mai importantă distincţie a galei - impunându-se în faţa lui Bradley Cooper, nominalizat pentru "A Star Is Born", a lui Peter Farrell ("Green Book"), a lui Spike Lee ("BlacKkKlansman") şi a lui Adam McKay, nominalizat pentru "Vice".

Citește și: Gala premiilor Goya 2019: Thrillerul politic 'El Reino' a primit cele mai multe trofee. Lista completă a câștigătorilor - FOTO

Gala s-a dovedit una dezamăgitoare pentru Bradley Cooper, care a pierdut şi la categoria "cel mai bun regizor debutant", în faţa lui Bo Burnham, recompensat pentru comedia/drama sa "Eighth Grade", cu Elsie Fisher în rolul principal. 

Marele câştigător de anul trecut al DGA Awards, Guillermo del Toro, a primit Oscarul pentru cel mai bun regizor, în timp ce filmul său "The Shape Of Water" a fost recompensat la categoria "cel mai bun film".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.