Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alin Minteuan, antrenor secund al CFR Cluj, după decizia Comisiei de apel: 'Avem un lot destul de valoros şi numeric, aşa că nu este nicio problemă'

www.cluju.ro
CFR Cluj

Alin Minteuan, antrenor secund al CFR Cluj, a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu FC Voluntari, scor 4-0, că interdicţia la transferuri confirmată de Comisia de apel pentru acordarea licenţei cluburilor nu reprezintă o problemă, lotul clujenilor fiind “destul de valoros şi numeric”, anunță news.ro.

”Avem un lot destul de valoros şi numeric, aşa că nu este nicio problemă. Este o problemă administrativă şi-i lăsăm pe cei din conducere să rezolve această problemă. Deocamdată nu se ştie nimic concret. Probabil sunt simple speculaţii deocamdată, mai e şi acea decizie, care va veni de la TAS, aşa că vom vedea ce va fi în continuare” a spus Minteuan, potrivit telekomsport.ro.

Citeşte şi: EXCLUSIV! CE miniştri cu greutate SE LĂUDA Sebastian Vlădescu că are la degetul mic - A încasat milioane de euro spunând că bani vor ajunge și la unul dintre ei

El a menţionat că Dan Petrescu a trebuit să “plece undeva mai repede” şi de aceea nu a rămas după meci pentru a vorbi cu presa.

CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, ultima din acest an. Clujenii încheie anul pe primul loc în clasament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.