Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu: Ghiță spală stârvul politic al premierului. E cu deratizarea, e un nimic

alina gorghiu

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a lansat o serie de critici dure la adresa deputatului Sebastian Ghiță, despre care a afirmat că "nu reprezintă politic nimic" și că "este un fel de om care se ocupă cu deratizarea în PSD, care spală stârvul politic al lui Ponta". Gorghiu este de părere că "odată cu Ponta va pleca și omul politic Ghiță".

"Sebastian Ghiță, pentru mine, nu e o miză, nu reprezintă politic nimic. Domnul Ghiță nu e nimic fără domnul Ponta. În politică există un singur binom: Ghiță-Ponta și cu cât acest binom o să jignească instituțiile statului și o să încerce tot felul de campanii de decredibilizare, de denigrare a liderilor politici din Opoziție, credeți-mă, va crește cota de credibilitate și a DNA-ului și a SRI-ului, se vă întări și Opoziția. E un mare favor pe care binomul Ghiță-Ponta ni-l poate face nouă. Domnul Ghiță este un fel de om care se ocupă cu deratizarea în PSD, care spală stârvul politic al lui Ponta. Crede că, prin această atitudine și înfierând cu mânie proletară instituțiile, care astăzi l-au prigonit și plimbat, crede că a găsit scuza general valabilă pentru belele legate de dosarele pe care le are domnia sa. În realitate, în esență, odată cu Ponta va pleca și omul politic Ghiță și modelul de om politic Ghiță. Nu cred că vor mai avea un parcurs în politica românească genul aceasta de oameni", a spus Alina Gorghiu.

În viziunea copreședintelui PNL, "genul acesta de privilegii pe care îl au unii, în jurul premierului, nu poate trece neobservat". 

"Genul acesta de privilegii pe care îl au unii, în jurul premierului, nu poate trece neobservat. Am văzut că se poartă. În PSD, nu se poartă asumarea de răspundere. Victor Ponta refuză să meargă la DNA, fuge din țară. Ghiță, și spun nume de cod, și zic că sunt mulți din PSD care asta au făcut. În momentul în care au o problemă, în loc să o rezolve și să dea explicații, fie înfiereaza DNA, fie se războiesc cu SRI, fie plâng și se jeluie în Senatul României și cer să își păstreze imunitatea. Eu mă aștept la mai mulți bărbați în politică. Mi-aș dori să văd bărbați în politică. Nu e cazul în PSD, în această perioadă. E o generație care a dat greș. Mi-e teamă de perspectiva eșecului acestei generații", a declarat copreședintele PNL.

Alina Gorghiu a declarat că premierul Victor Ponta "e un învins, lipsit de legitimitate și compromis".

"Nu doar că premierul e inconștient, dar e un premier învins. Pornesc de la premisa că e un învins, din momentul în care a preferat să își țină parlamentarii în scaune la votul pentru moțiunea de cenzură. Victor Ponta a pierdut ultimul dram de demnitate și orice autoritate pe care credea domnia sa că o mai are în fața propriului partid. Cu Victor Ponta nu mai putem funcționa, e un premier lipsit de legitimitate, învins și compromis", a mai precizat copreședintele PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.