Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Petre revine în forță: 'A început curățenia de Paști'

alina petre

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, revine în forță după câteva zile de tăcere. Femeia se arată deranjată că e numită amantă de anumite personaje din politică și oferă detalii interesante. Ea spune că anumiți politicieni sau oameni cu funcții și-ar fi negociat pedepsele cu procurorii DNA, recunoscând o parte din vină sau făcând denunțuri.

”Acest statut de "amantă", pe care mi l-au atribuit vreo 5 Neica-Nimeni din peisajul mioritic, mă deranjează teribil. Repet, a suta oară, că n-am fost și nu sunt amanta nimănui, n-am avut, nu am și nu voi avea niciodată vreun amant, și asta din simplul motiv că îmi respect prea mult fetița ca să-i pot oferi asemenea "spectacol". În al doilea rând, eu sunt o femeie "foarte" Divorțată, deci nu am cum să am amanți, iar alegerea vreodată a unui bărbat însurat, mi s-ar părea lipsă de inspirație și în plus, plină complicații absurde. Am pe rol 4 dosare penale și civile împotriva unor "domni" care cred că pot jigni pe cine doresc în această țară, doar pentru că au deținut niște funcții sau pentru ca apar pe la diverse emisiuni, dornice de audiență.

Citește și: Victor Ponta vorbește despre 'combinagii' de la PNL: Ce detalii oferă deputatul

Pe de altă parte, nu fac parte din niciun grup și din nicio structură nici de stat și nici mafiotă și nu reprezint interesele nimănui. Denunțurile mele au legătura cu fapte de Corupție extrem de grave la care eu am fost martor ocular și pentru, cine vorbește în plus, tăinuirea unor asemenea lucruri atrage după sine reale probleme cu Legea. Eu nu am avut de-a face cu niciuna din sumele exorbitante care se derulau prin fața mea între fostul soț și alți funcționari publici sau lideri politici, lucruri de altfel confirmate de cei care sunt implicați în aceste denunțuri, dar și de cei care au făcut, la rândul lor denunțuri, fie pentru a-și diminua pedepsele care vor urma, fie pentru a nu fi acuzați de tăinuire.

Citește și: Ea e fiica de 40 de ani a lui Ilie Năstase: Iată cum arată

Sunt pusă într-o situație extrem de dificilă, în care suntem expuse atât eu cât și fetița mea și mi se pare că asist la un circ care nu-mi aparține. Cu sau fără voia unor domni sau doamne dornici de notorietate sau de distragerea atenției de la problemele reale ale acestui stat, eu voi merge înainte, cum am și făcut-o zilele acestea, prin denunțurile depuse. Observ că la nivel național, a început "curățenia de Paști". Eu zic că merită, măcar o dată pe an, să facem curat în țara asta.

Și nu uitați, dragilor, nu poți să cazi decât de sus în jos!”, e mesajul fostei soții a lui Marian Măgureanu, fiul lui Virgil Măgureanu.

Citește și: Planul SECRET prin care se pregătește prima colonie pe Lună

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.