Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alpha Bank lansează ultima generaţie de terminale EFT-POS, pe piaţa din România

alpha bank

Alpha Bank lansează pe piaţa din România ultima generaţie de terminale EFT-POS, Verifone Engage, în parteneriat cu Printec, acestea oferind o experienţă îmbunătăţită utilizatorului, au o viteză crescută, securitate maximă şi o integrare uşoara cu alte sisteme, potrivit unui comunicat al băncii.

Certificarea noilor terminale a fost finalizată, noile modele vor fi introduse în portofoliul băncii în zona serviciilor de acceptare, iar terminalele vor fi disponibile în curând pentru comercianţi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: VIDEO Se zguduie Internetul! Dr. Alexandru Rafila: ‘Coronavirusul nu există’

Conform sursei citate, noile terminale Verifone Engage folosesc o platformă foarte sigură şi stabilă atât la nivel de hardware, cât şi de software; operaţiuni complexe putând fi astfel iniţiate respectând cele mai noi standarde PCI şi EMV. Pe o piaţă care prezintă o cerere în creştere permanentă pentru o mai bună eficienţă operaţională, experienţă de utilizare superioară şi funcţii diverse, şi complexe cu valoare adaugată, terminalele Verifone Engage fac diferenţa. Funcţiile diferenţiatoare, cum ar fi memoria crescută şi puterea interna de procesare, ecranul color de înaltă rezoluţie cu capacităţi grafice îmbunătăţite, controlul ecranului tactil şi comunicaţie radio 3G / 4G / WiFi / Bluetooth, toate contribuie la o experienţă superioară în utilizare.

"Alpha Bank România este alături de clienţii săi, asigurându-le suportul necesar pentru a depăşi cu succes acest moment dificil şi pentru a beneficia de oportunităţile de creştere viitoare. Împreună cu partenerul nostru Printec, punem la dispoziţia clienţilor noştri o infrastructură de plată nouă, avansată şi flexibilă. Suntem încrezători că noua generaţie de terminale POS va fi bine primită de către clienţii noştri, oferind o experienţă de plată superioară pe piaţa locală", a declarat Cristian Dragoş, vicepreşedinte Executiv Retail Banking, Alpha Bank România.

Citește și: Cum se vor face Împărtășania și Spovedania pe timpul stării de alertă – Regulile care trebuie respectate în cimitir

Deşi tehnologia contactless a câştigat teren în ultimii ani, situaţia generată de pandemia COVID-19 a dus la o adoptare mai largă şi mai rapidă de către consumatori. Datorită funcţionalităţii lor portabile, terminalele Engage nu permit doar tranzacţii contactless la punctul de vânzare, dar sunt, de asemenea, şi o opţiune foarte bună pentru servicii de livrare, curierat şi orice alt serviciu care este utilizat din ce în ce mai mult în această perioadă în care nevoia de siguranţă digitală, dar şi de distanţare socială este ridicată.

"Ne bucură colaborarea cu Alpha Bank în acest proiect, iar finalizarea întregului proces reprezintă o nouă bornă în industria de plăţi din România. Partea noastră implică livrarea dispozitivelor EFT- POS, mentenanţa şi suportul tehnic necesare, alături de analiza, designul şi întreţinerea aplicaţiilor de bază şi ale tuturor celorlalte funcţionalităţi ale platformei software. Prioritatea Printec rămâne aceea de a combina expertiza tehnică cu cea de dezvoltare software, astfel ca nevoile şi cerinţele partenerilor să le transpunem în soluţii personalizate care generează valoare adaugată", a spus Ionuţ Cristea, director general, Printec România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.