Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul României în SUA, reacție SURPRIZĂ după ÎNFRÂNGEREA Irinei Begu de la Cleveland

Inquam Photos / George Calin
Andrei Muraru

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, a reacționat la înfrângerea Irinei Begu de la Cleveland. Jucătoarea Irina Begu, locul 74 WTA, a pierdut, sâmbătă, finala turneului de categorie WTA 250 de la Cleveland. Turneul a fost câştigat de favorita 2, estona Anett Kontaveit (30 WTA), care s-a impus în finală cu scorul de 7-6 (5), 6-4, într-o oră şi 55 de minute. Kontaveit a obţinut un premiu de 29.200 de dolari şi 280 de puncte, iar Irina Begu a obţinut 16.398 de dolari şi 180 de puncte.

"Irina Camelia Begu este un model pentru sportivii tineri și pentru țara mea. Pentru noi, ea este campioana. A muncit enorm sa ajungă aici, în finala de la Cleveland.

Este admirabil ce a făcut Irina în cariera ei pentru sportul românesc. Nici o înfrângere nu este o ultimă frontieră. Un sportiv precum Irina este mereu pregătit să o ia de la capăt. Imaginea acestei sportive care își urmează calea e figura oricărei personalități care câștigă inimile oamenilor.

Multumesc românilor minunați de aici, din Cleveland, care au arătat în tribune imaginea unei Românii vibrante", scrie Andrei Muraru pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.