Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambulanţă care transporta la spital o femeie însărcinată, blocată în zăpadă la Tulcea - Jandarmii au intervenit pentru deszăpezire

zapadaBuc

O ambulanţă care transporta la spital o femeie însărcinată, în judeţul Tulcea, a rămas blocată în zăpadă, iar un echipaj de jandarmi a intervenit pentru deszăpezirea acesteia.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Tulcea, pe data de 1 decembrie, jandarmii au intervenit pentru a scoate din nămeţi o ambulanţă care transporta o femeie însărcinată, dar şi alţi trei bărbaţi care rămăseseră blocaţi cu maşinile în zăpadă.
“O ambulanţă, care transporta la spital o femeie însărcinată, a rămas blocată în zăpadă pe un drum din judeţul Tulcea, între localitatea Nalbant şi Cataloi. Ambulanţa abia preluase o pacientă gravidă care a solicitat ajutor pentru a ajunge la maternitate întrucât urma să nască”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Tulcea.
Sursa citată a menţionat că jandarmii au participat la deblocarea ambulanţei care şi-a continuat drumul pentru a transporta în siguranţă femeia însărcinată.
Jandarmeria Tulcea recomandă cetăţenilor să asculte cu atenţie previziunile meteorologice înainte de a pleca la drum, să îşi echipeze corespunzător autovehiculul cu anvelope de iarnă, să circule cu prudenţă şi să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile meteo rutiere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.