Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amendă de 60.000 lei la o staţie de carburanţi din Constanța, unde se încărcau ilegal butelii de uz casnic cu GPL

gpl

Administratorul unei staţii de carburanţi din municipiul Constanţa a fost amendat cu 60.000 de lei pentru că încărca butelii de uz casnic cu GPL fără a deţine autorizaţie de mediu, totodată fiind suspendată activitatea punctului de lucru, au informat, luni, reprezentanţii Gărzii de Mediu.

Controlul la staţia de carburanţi a fost făcut de comisarii Gărzii de Mediu Constanţa în urma reclamaţiilor primite de la un locatar al unui bloc din vecinătatea staţiei, privind mirosul de gaze din zonă, conform Agerpres.

"Comisarii Gărzii Naţionale de Mediu Constanţa au efectuat control la staţia de distribuţie carburanţi din Municipiul Constanţa, zona CET Palas, pentru verificarea unor reclamaţii adresate de o persoană care locuieşte într-un bloc din vecinătatea staţiei, privind mirosul de gaze şi disconfortul olfactiv. Urmare a verificărilor efectuate, s-a constatat că societatea care administrează staţia de distribuţie a combustibililor nu deţine autorizaţie de mediu pentru desfăşurarea activităţii de încărcare butelii de uz casnic cu GPL, din rezervoarele aflate pe amplasamentul staţiei. Societatea este autorizată din punctul de vedere al protecţiei mediului doar pentru desfăşurarea activităţii de comerţ cu combustibili lichizi şi gazoşi, din rezervoarele de stocare", se arată pe pagina de Facebook a Gărzii de Mediu Constanţa.

Conform sursei citate, pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2005 privind protecţia mediului, s-au aplicat o amendă în valoare de 60.000 lei şi sancţiunea complementară de suspendare a activităţii de încărcare butelii cu GPL la staţia de carburanţi controlată de comisarii Gărzii de Mediu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.