Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenzi pentru cluburile din Centrul Vechi al Capitalei. Un local funcționa cu energie electrică de la un generator parcat în stradă

cabral.ro
centru vechi

Poliția Locală a verificat, sâmbătă noapte, mai multe cluburi din Centrul Vechi al Capitalei, în urma acțiunii fiind aplicate, pentru nereguli, amenzi în valoare de 48.000 de lei. Un caz special a fost cel al unui club care funcționa cu energie electrică de la un generator parcat în stradă, scrie Mediafax.

Polițiștii locali au verificat, în cadrul acțiunii, dacă barurile și cluburile din Centrul Vechi al Capitalei respectă prevederile legale privind activitățile comerciale, dar și pe cele de protecție a mediului, informează Poliția Locală.

„Au fost depistate, astfel, abateri la Legea fumatului, lipsa unor autorizații de funcționare, neînregistrări fiscale sau cazuri de depozitare necorespunzătoare ale deșeurilor. Pe lângă avertismente, valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 48.000 de lei”, informează sursa citată.

Un caz special a fost cel al unui club care își desfășura activitatea fără autorizație de funcționare și fără energie electrică.

Citește și: Peste 1,05 milioane pensionari au beneficiat de indemnizaţie socială în februarie 2019

„Polițiștii locali au depistat că societatea comerciala își continua, însă, activitatea asigurându-și energia electrică cu ajutorul unui generator mobil parcat în stradă”, explică Poliția Locală.

În zona Centrului Istoric au fost făcute și măsurători sonometrice pentru stabilirea nivelului de zgomot, iar după întocmirea buletinului de analiză vor fi aplicate, în functie de rezultate, sancțiuni contravenționale.

„În paralel, au fost efectuate controale în vederea verificării respectării prevederilor legale în domeniul transportului de persoane în regim taxi. Au fost controlați 47 de taximetriști, 13 dintre aceștia fiind sancționați contravențional, conform Legii 38/2003 și H.C.G.M.B. 178/2008. Valoarea amenzilor a fost de 50.000 de lei. În plus, urmează să se întocmească 4 adrese către autorități de autorizare din județul Ilfov pentru aplicarea măsurilor complementare de reținere a autorizațiilor taxi”, mai arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.