Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anca Pop, cântăreața care a murit în Dunăre, a recunoscut, înainte de a muri, că s-a filmat când a făcut SEX în Guvern si Parlament

anca pop 2
anca pop 2

Anca Pop, cântăreața care a murit luni după ce a căzut cu mașina în Dunăre, era cunoscută pentru că promova o viziune diferită asupra sexualității. Prezentată ca o artistă româno-canadiană.

De-a lungul vieții sale s-a plimbat prin mai multe țări, inclusiv în Peru unde a trăit printre șamani, de unde și-a și luat numele de scenă 'Shamanca'.

Citește și: CNAIR face primele precizări despre MOARTEA artistei Anca Pop: 'Este un punct negru, în limbaj tehnic'

A trăit în Japonia, unde și-a lansat în 2017 primul album muzica și a colaborat cu Goran Bregovici, despre care spune că l-a auzit prima dată când era copil în tabăra de refugiați. Anca Pop a promovat o viață lipsită de inhibiții, fiind o prezență exotică.

„Dragostea înseamnă să fii fascinată de cineva, să admiri pe cineva, iar persoana cealaltă să fie la fel de fascinată și să te admire pe tine. Altfel nu poate fi… nu este dragoste prin posesivitate și gelozie sau impunere de niciun fel”, spunea Anca Pop. 'Am făcut amor și în instituții publice cum ar fi Casa Poporului sau Guvern', mai povestea cântăreața. Ea mai spunea că unele momente le-ar fi și filmat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.