Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Teodorovici îl concurează grav pe Premierul Ponta în tombola minciunilor

Dispreţul afişat de către ministrul finanţelor faţă de contribuabili este revoltător. Minciunile sale grosolane despre taxa pe stâlp şi supraacciză sunt revoltătoare.

Ministrul Teodorovici spune că:

1. "Toţi ne dorim să se scoată", dar PSD a votat împotriva celor două proiecte de legi pe care le-am depus în Parlament.

2. "Discuţia trebuie purtată în Camera Deputaţilor", dar luni şi miercuri s-au discutat şi votat la Cameră cele două proiecte de lege ale PNL şi ministrul a fost absent de la dezbatere. Interesul său e magistral. La TV vorbeşte despre ceea ce ar trebui făcut, dar uită să-şi aplice lecţiile predate sie însuşi.

Detalii despre tombola minciunilor PSD aici.

TEODOROVICI DEMISIA pentru ping-pong-ul cu taxele ţării! Ce s-a întâmplat de când "bravul" ministru ne trimitea să mai facem un drum până la punctul de livrare pizza pentru a cere bonul de bacşiş, până astăzi când nu mai vrea impozitarea bacşişului? Nu ştie cum să o aplice? Dar când a propus-o, ştia? Doreşte, oare, cu o veste "bună" să acopere o altă veste rea pentru partidul său?

Nu există rău mai mare pe care poate să-l facă un ministru de finanţe decât acela de a modifica după ureche Codul Fiscal! Cine plăteşte? Noi toţi, firmele, angajaţii, tot răul se adună la cetăţeni! Ministrul Teodorovici nu are acum decât o singură soluţie: demisia!

Oriunde în lume, cu siguranţă în partea aceea de lume cu care vrem să ne comparăm, demisia era deja anunţată. Spun asta pentru că este singură soluţie normală. Avem prea mulţi miniştri fără simţul normalităţii. Cum altfel, cu un Premier ca Ponta şi nenumăratele sale gafe enorme?

Este groaznic modul în care ministrul de finanţe şi Premierul au înţeles să folosească Codul Fiscal ca pe un instrument politic de amortizare a unui şoc de imagine al PSD.

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.