Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru, ipoteză șocantă: Ortodoxia a murit! Asta este realitatea

andrei caramitru

Andrei Camamitru avansează o ipoteză șocantă și susține că ortodoxia a murit, din cauza războiului. El arată faptul că cea mai mare țară ortodoxă, Rusia, a început un război binecuvântat și susținut de biserică, ceea ce face ca acest cult să devină unul nesemnificativ la nivel mondial.

”Ortodoxia a murit odată cu războiul din Ucraina. Orice am spune asta e realitatea.

Ortodoxia e cea mai mica religie creștina de fapt, minuscula fata de celelalte rituri. Cei mai mulți ortodocsi sunt rușii, după ucrainenii, si după românii sarbii, grecii si bulgarii. Cam atât.

SI acum țara ortodoxa principala, cu ok si binecuvântare de la biserica lor, face genocid pe a doua țara ortodoxa. Preoții binecuvântează rachetele care omoară alți ortodocși, inclusiv copii mici, in timpul Crăciunului. Binecuvântează si sfințesc bombe atomice oameni buni.

Dacă asta nu e finalul chestiunii sincer sa fiu nu știu ce sa mai zic. Îmi cer scuze ca spun asta si la BOR , si la credinciosii de la noi. Chiar îmi pare rău dar asta e realitatea. Constantinopole a căzut si a devenit musulman acum mult timp dacă nu stiati; Moscova e in mod evident locul diavolului nu al lui Dumnezeu. Deci cine si unde e centrul ortodoxiei? Si ce mai înseamnă asta de fapt?

Si oricum poate nu conteaza ca suntem ortodocsi, catolici sau protestanti. Poate conteaza ca suntem creștini si atât.”, scrie Caramitru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.