Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anexele a două gospodării din localitatea Novaci, mistuite de un incendiu puternic

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

Anexele a două gospodării din localitatea Novaci au fost afectate de un incendiu declanşat în noaptea de marţi spre miercuri, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale de stingere cu apă şi spumă, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.

Conform sursei citate, cel mai probabil incendiul a fost declanşat de un scurtcircuit la un conductor electric defect, focul extinzându-se de la o gospodărie la alta, potrivit agerpres.ro.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 67: Să ne trezim dracului la realitate! Nu mai vin banii!

"Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperişul unui garaj şi în camera tehnică, de unde s-a extins şi la curtea învecinată. În urma incendiului, în prima gospodărie au ars: acoperişul garajului pe o suprafaţă de aproximativ 12 metri pătraţi, acoperişul camerei tehnice pe o suprafaţă de aproximativ şase metri pătraţi, patru butelii, o centrală pe lemne, un boiler termoelectric, un boiler electric, instalaţia de încălzire a locuinţei, o drujbă şi o maşină de tuns iarba. De asemenea, s-a deteriorat mobilierul unui dormitor. În cea de-a doua gospodărie a ars o magazie de lemne, pe o suprafaţă de aproximativ 16 metri pătraţi, şi lemnele de foc din interior", se arată în comunicat.

Pentru stingerea incendiului au acţionat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti şi Punctului de Lucru Călugăreni, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.