Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anghetă la Giurgiu unde sute de baloți de paie au fost incendiați

Incendiu, Cluj, furaje

IPJ Giurgiu efectuează cercetări după ce aproximativ 360 de baloţi de ovăz şi lucernă au ars în prima zi a anului în urma unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Suseni, iar pompierii au constatat faptul că o acţiune intenţionată a fost cauza probabilă a producerii incendiului, potrivit Agerpres.

Potrivit ISU Giurgiu, în seara zilei de 1 ianuarie, ISU Giurgiu a fost solicitat prin 112 să intervină pentru stingerea unui incendiu de furaje izbucnit într-o gospodărie din localitatea Suseni. Proprietarii au fost cei care au observat incendiul şi au sunat la 112.

Citește și: BREAKING - Compania Biontech avertizează: imunizarea în cadrul Uniunii Europene este în pericol

"La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Pompierii au constatat faptul că furajele ardeau generalizat şi au intervenit astfel încât flăcările să nu se extindă", se arată într-un comunicat de presă emis sâmbătă de ISU Giurgiu.

Pompierii au acţionat aproximativ cinci ore pentru stingerea incendiului şi lichidarea tuturor focarelor, pentru că focul a cuprins aproximativ 360 de baloţi de ovăz şi lucernă.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a reieşit faptul că "acţiunea intenţionată a fost cauza probabilă de producere a incendiului", motiv pentru care cercetările în acest caz au fost preluate şi sunt continuate de IPJ Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.