Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Animaţia 'Iepurele-Găină şi Hamsterul Întunericului/ Chickenhare and the Hamster of Darkness' a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Action News Now
Box office

Animaţia „Iepurele-Găină şi Hamsterul Întunericului/ Chickenhare and the Hamster of Darkness”, regizată de Ben Stassen, Benjamin Mousquet, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, conform news.ro.

Filmul, cu actorii Joe Ochman, Danny Fehsenfeld, Mark Irons, Donte Paris care şi-au împrumutat vocile pentur acest proiect, urmăreşte aventurile tânărului Chickenhare, născut jumătate găină - jumătate iepure. A fost vizionat de 17.376 de spectatori şi a avut încasări de 321.691 de lei, conform datelor cinemagia.ro.

Este urmat de „Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore” care a coborât pe doi, în al treilea weekend de la premieră, generând venituri de 178.075 de lei.

În clasamentul românesc, „Sonic the Hedgehog 2” s-a menţinut pe poziţia a treia în al patrulea weekend de la debut. Filmul a fost văzut de 6.258 de spectatori şi a adunat venituri de 130.162 de lei.

„Băieţi răi” a coborât două locuri, până pe patru, în al doilea weekend de la lansare. Animaţia a adunat 5.672 de spectatori în sălile de cinema şi 114.655 de lei.

Comedia de acţiune „Oraşul pierdut” a coborât patru locuri, până pe cinci în top, cu venituri de 106.088 de lei.

„Morbius”, cu Jared Leto, a coborât cinci locuri, până pe şase, în al patrulea weekend de la debut. Vizionată de 4.137 de spectatori, producţia a încasat 99.493 de lei.

Animaţia „Roşu aprins/ Turning Red”, regizată de Domee Shi, a coborât până pe şapte, după ce a încasat 48.857 de lei.

Blockbusterul „Batman”, regizat de Matt Reeves, cu Robert Pattinson, a ajuns pe locul opt în clasament, după opt weekend-uri de la premieră, cu venituri de 25.976 de lei.

În coborâre, „Uncharted”, clasat pe nouă, a avut venituri de 25.388 de lei.

Filmul de acţiune „Ambulanţa: Salvare contracronometru/ Ambulance”, cu Jake Gyllenhaal, Eiza González, Yahya Abdul-Mateen II, Devan Long în rolurile principale, a coborât nouă locuri, până pe zece, în al şaselea weekend de la lansare, cu venituri de 15.258 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.