Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Animaţia 'The Secret Life of Pets 2' a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Action News Now
Box office

Animaţia „The Secret Life of Pets 2”, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, actorii Patton Oswalt, Kevin Hart şi Harrison Ford, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit news.ro.

Filmul animat a generat încasări de 47,1 milioane de dolari, mai puţin de jumătate faţă de câştigurile din primul weekend ale lungmetrajului lansat în 2016.

Chiar şi aşa, el a reuşit să devanseze „Dark Phoenix”, cel mai recent film din franciza „X-Men”, care a debutat sub aşteptări, cu încasări de 33 de milioane de dolari. Producţia Disney a înregistrat cel mai slab debut al francizei, care a fost lansată în urmă cu 20 de ani.

Filmul „Aladdin”, regizat de Guy Ritchie, a coborât un loc, după a treia săptămână de la debut, până pe trei, cu încasări de 24,5 milioane de dolari.

Lungmetrajul „Godzilla: King of the Monsters”, regizat de Michael Dougherty, al treilea film din franciză, a coborât trei locuri, până pe patru, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 15,5 milioane de dolari.

După al doilea weekend de la premieră, musicalul „Rocketman”, bazat pe viaţa lui Elton John, a coborât două poziţii în clasament, până pe cinci. Lungmetrajul cu Taron Egerton în rol principal a generat încasări de 14 milioane de dolari.

Citește și: Musicalul 'Hadestown' a fost marele câştigător al celei de-a 73-a gale a premiilor Tony

Locul al şaselea în top a fost ocupat de drama horror „Ma”, cu Octavia Spencer în rol principal. Filmul, în coborâre două locuri, a generat, în al doilea weekend de la premieră, încasări de 7,8 milioane de dolari.

Lungmetrajul de acţiune „John Wick: Chapter 3 - Parabellum”, cu Keanu Reeves şi Halle Berry în distribuţie, s-a clasat pe poziţia a şaptea, în coborâre două locuri, după ce, în al patrulea weekend de la premieră, a generat încasări de 7,4 milioane de dolari.

Pe locul al optulea s-a clasat ultimul film din franciza „Avengers”, „Endgame”. În coborâre două poziţii, filmul a generat - în al şaptelea weekend de la lansare - încasări de 4,8 milioane de dolari.

„Pokémon Detective Pikachu”, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, Ryan Reynolds, Bill Nighy şi Rita Ora, a coborât tot două locuri în clasament, până pe nouă, cu încasări de 2,9 milioane de dolari în al cincilea weekend de la debut.

Filmul „Booksmart”, lungmetrajul de debut regizoral al actriţei Olivia Wilde, a generat, în al treilea weekend de la premieră, încasări de 1,5 milioane de dolari şi a coborât două poziţii, până pe zece, în box office-ul nord-american.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.