Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aniversare în cinematografe la 25 de ani de la lansarea serialului 'Friends'

Serialul ”Friends/ Prietenii tăi” va aniversa 25 de ani de la premieră cu o serie de proiecții inedite în cinematografele americane, potrivit ABC Action News, potriivit Mediafax.

Pentru a marca împlinirea a 25 de ani de la premiera pe micile ecrane, producătorii serialului ”Friends” vor proiecta 12 episoade în mai multe cinematografe din Statele Unite.

Potrivit celor de la Warner Brothers, episoadele vor fi însoțite de scene inedite și de interviuri exclusive cu vedetele.

În zilele de 23, 28 septembrie și 2 octombrie vor fi proiectate câte patru episoade pe noapte. Spectacolele vor începe la ora locală 19.00.

Citește și: Cercetările în casa groazei continuă! Anchetatorii vor scana solul cu aparatură specială

Episoadele vor fi prezentate în rezoluție 4k au lăsat să se înțeleagă producătorii.

“Suntem încântați să celebrăm cea de-a 25-a aniversare a serialului Friends, un serial TV care influențează în continuare fani din toate generațiile”, spune Ray Nutt, din partea organizatorilor evenimentului.

“Fanii vor avea ocazia să se întâlnească și să revadă câteva dintre cele mai haioase și cele mai sensibile scene din celebrea serie, de această dată, în cinematografe”, a atătat oficialul.

Citește și: Frații Dedeman dau o nouă lovitură! Suma uriașă încasată de cei doi

Serialul "Prietenii tăi/ Friends" este un sitcom american creat de David Crane şi Martha Kauffman, care a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.