Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANOFM - programe de formare profesională

codlea-info.ro
ANOFM

Un număr de 1.861 de persoane vor putea beneficia de cele 129 de programe de formare profesională, organizate în luna noiembrie 2022, la nivel naţional, de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări, precum: operator introducere validare şi prelucrare date (98 de persoane), competenţe digitale de utilizare a tehnologiei informaţiei ca instrument de învăţare şi cunoaştere (84), frizer (84), ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie (84), bucătar (76), contabil (71), agent de securitate (70), femeie de serviciu (70), îngrijitor spaţii verzi (70), inspector (referent) resurse umane (67), informează Agerpres.

Conform ANOFM, judeţele în care se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi, sunt: Bucureşti (168 de persoane), Hunedoara (126) şi Dâmboviţa (112).

Persoanele interesate de unul dintre programele derulate se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domiciliul/reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri site-ul ANOFM, la secţiunea "Persoane fizice/Cursuri de formare profesională".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.