Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANRE amendează Transelectrica - Care este motivul deciziei

wikipedia
anre

Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei a amendat cu 200.000 de lei Transelectrica pentru nerealizarea planului anual de investiții pentru anul 2018 potrivit Mediafax.

Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica informează, într-un comunicat remis bursei, că în data de 15 noiembrie ANRE a emis procesul verbal de constatare și sancționare nr. 99451, în legătură cu nerealizarea planului anual de investiții pentru anul 2018, prin care a stabilit sancționarea Companiei, în conformitate cu prevederile Legii Energiei electrice și a gazelor naturale nr. 123/2012, cu modificările și completările ulterioare, pentru nerespectarea condițiilor de valabilitate asociate licențelor/autorizațiilor emise de ANRE cu amendă în cuantum total de 200.000 lei.

Citește și: Andrei Caramitru îi dă PONTURILE ZILEI lui Florin Cîțu: măsuri URGENTE pentru a aduce bani la bugetul de stat

Compania urmează să achite în termen de cel mult 15 zile de la data comunicării procesului verbal, jumătate din minimul amenzii totale prevăzute de actul normativ, în cuantum de 10.000 lei.

Compania va analiza motivația prezentată în cadrul respectivului proces-verbal în vederea exercitării dreptului de a contesta în instanță eventualele neregularități existente în cadrul acestuia, precizează comunicatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.