Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antena 1 transferă iar de la PRO TV: Pe ea au adus-o ca să revitalizeze stația

La Trustul Intact au avut loc disponibilizări importante despre care STIRIPESURSE.RO a scris la începutul lunii. După demiteri, șefii fac și angajări. Demiterile au avut loc în cadrul redacției de știri a Antena 3, redacție ce produce și jurnalul de știri al Antena 1, ”Observator”. Pentru că audiențele sunt foarte mici față de PRO TV, oamenii din Intact își încearcă din nou norocul cu jurnaliști care au lucrat în Trustul PRO. Astfel, Catinca Marinescu a fost adusă să revigoreze producția de știri de la Antena 1.

”Ne face plăcere să vă anunțăm că, începând de astăzi, Catinca Marinescu va ocupa funcția de Project Manager pentru Observator. În acest sens, ea va dezolta strategia de relansare și, împreuna cu echipa Observator, va face un upgrade structurii de conținut a programului de știri Antena 1.”, au anunțat cei din Trustul Intact noul transfer.

Citește și: Deontologie, nene! BBC a transmis, în direct, o partidă de sex: Reporterul spunea că cei doi citesc o carte / VIDEO

„Am făcut marketing pentru clienți, am făcut marketing pentru propriul business, am acoperit foarte multe domenii, dar în televiziune mă simt cel mai bine și niciodată în viața mea nu am refuzat un challenge. Observatorul este un proiect ambițios, cu schimbări nu doar la nivel de conținut, ci și în ceea ce privește componenta vizuală și echipamentele tehnice, un proiect care are nevoie de timp pentru dezvoltare și implementare, dar un proiect care are din start avantajul de a fi susținut de o super echipă!”, a spus spune Catinca Marinescu.

Catinca Marinescu și-a început cariera ca Strategic Planner la agenția Tempo Advertising. A fost apoi, pe rând, director de marketing Pro TV SA și vicepreședinte pe marketing al Central Europeam Media Enterprises – CME, compania mamă a Pro TV.

Citește și: A luat argintul la Olimpiadă, acum riscă să fie arestat: Motivul este cel mai CIUDAT din lume

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.