Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antena 3 DESTRUCTUREAZĂ Digi 24: Plecări in corpore la Trustul Intact

dragos patraru cosmin prelipceanu

Mircea Ivan, prezentatorul știrilor sportive de la Digi 24, pleacă la Antena 1, pentru a prezenta Observatorul. El va mai fi pe post, la Digi 24, până la sfârșitul acestei săptămâni.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Mircea Ivan va fi gazda Observatorului de dimineață, difuzat de Antena 1 între orele 6.00 și 8.00.

Citeste si Si Dacian Cioloș îi cere lui Klaus Iohannis referendum pe justiție - România, condusă de un grup cu practici mafiote

Olivia Păunescu și Valentin Butnaru, cei care prezintă acum Observatorul de dimineață, vor trece pe un alt tronson orar.

Cei doi vor fi pe Antena 1 de la ora 12.00, într-o ediție nouă a Observatorului. Nu este singura schimbare din grila de dimineață a Antenei 1. Odată cu intrarea Observatorului de la ora 12.00, Neața cu Răzvan și Dani vor avea o emisiune mai lungă cu o oră, de la 8.00 la 12.00 (față de 8.00-11.00, în prezent).

Totodată, emisiunea Prietenii de la 11.00 va ieși din grila Antenei 1.

O serie de foști reporteri Digi 24 vor trece, de asemenea la Observatorul Antenei 1. După Francesca Simionescu, cea care a plecat prima de la Digi 24 la Antena 3, o urmează și Mihaela Brazdeș, Arina Delcea (politic) și Cristi Popa.

Tot la Observator va trece și George Simionescu, fost producător la Digi 24, dar care a lucrat la Antena 3 înainte de a ajunge la televiziunea grupului Digi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.