Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Academicii Clinceni: 'George Merloi ar merita să fie convocat de Mirel Rădoi în lotul pentru Jocurile Olimpice'

gsp.ro
Academica Clinceni

Ilie Poenaru, antrenorul Academicii Clinceni, a declarat, sâmbătă, că George Merloi ar merita să fie convocat de Mirel Rădoi în lotul pentru Jocurile Olimpice, potrivit Mediafax.

”Nu ştiu de unde până unde, acum o săptămână, că este jucătorul FCSB-ului, că poate să îl ia Gigi Becali când vrea. Poate să îl ia când vrea atât Gigi Becali, cât şi CFR, orice echipe poate să îl ia când vrea când vor plăti. Merloi este jucătorul Clinceniului, al nimănui. A trecut pe la FCSB, l-au avut în curtea lor, a fost prin Franţa , a venit la noi şi este jucătorul nostru. Nu are nicio legătură cu nimeni”, a declarat Ilie Poenaru, pentru Telekom Sport.

Vezi si: Bombă cu ceas pe scena politică: dispariția schemei ultra-rapide de împrumuturi pentru primării / FDI ar putea deveni PNDL 3 - surse

”Da poate fi un jucător. Este un jucător care poate să facă diferenţa. A scos penalty, şi-a mai creat câteva situaţii, dar trebuie să crească de la meci la meci, trebuie să aibă mai mare încredere şi să aibă mai mult entuziasm în tot ceea ce face. Mă uitam şi la Măţan, un jucător care dezechilibrează, îi place să aibă mingea continuu. Şi Merloi face acest lucru, Merloi poate ste mult mai direct, este mai mult pe poartă. Cred că Mirel s-ar putea folosi de el şi cred că l-ar ajuta. Nu numai pe el, pe noi ca şi ţară, ar merita să fie în lotul restrâns, lărgit pentru Jocurile Olimpice”, a mai spus tehnicianul Academicii Clinceni.

În clasamentul Ligii 1, Academica Clinceni se poziționează pe locul 13, cu un total de 20 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.