Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul echipei naționale de fotbal, Cosmin Contra, ar vrea să o vadă pe Dinamo în play-off: 'Este foarte greu deşi nu imposibil'

Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam Cosmin Contra

Antrenorul echipei naţionale de fotbal, Cosmin Contra, şi-ar dori ca Dinamo, fosta sa echipă, să reuşească să se califice în play-off-ul Ligii I, considerând că astfel lupta la titlu ar fi mult mai interesantă, informează News.ro.

“Sunt trei-patru echipe care sunt candidate clare la câştigarea titlului, CFR, FCSB, Craiova şi Viitorul. Eu personal mi-aş dori să văd Dinamo în acest play-off pentru că ar fi o luptă mult mai interesantă dar nu mai depinde de ei, este foarte greu deşi nu imposibil. Cred că lupta la titlu ar fi fost mult mai interesantă”, a spus Contra pentru Frftv.

Citește și: Ministrul Tineretului şi Sportului a discutat cu preşedintele FRF despre găzduirea unor meciuri de la Cupa Mondială din 2030

Cu cinci etape înainte de fianlul sezonului regulat al Ligii I, Dinamo ocupă poziţia a 11-a în clasament, cu 22 de puncte, 9 mai puţin decât Astra Giurgiu care ocupă în acest moment locul 6, ultimul care permite calificarea în play-off.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.