Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul echipei Real Madrid: Nu am avut nicio legătură cu rechemarea lui Karim Benzema

www.metro.co.uk
Zinedine Zidane

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat vineri că nu a avut nicio legătură cu rechemarea lui Karim Benzema, atacantul ''galacticilor'', la naţionala Franţei în perspectiva EURO 2020, scrie France Football.

''Nu, nu am avut niciun rol în întoarcerea lui Karim, dar sunt încântat pentru revenirea sa la prima reprezentativă. Era dorinţa lui, asta şi-a dorit de mult timp. Nu voi vorbi despre performanţele sale, dar el şi-a dorit să joace din nou pentru Franţa, sunt fericit pentru el. Sper să ne bucurăm pentru fotbalul său'', a spus Zidane, care a subliniat că nu a discutat pe această chestiune cu selecţionerul Didier Deschamps, scrie Agerpres.ro.

Joi, Kylian Mbappe (PSG) declara că este încântat să aibă şansa de a juca la EURO 2020 (11 iunie - 11 iulie), în naţionala Franţei, alături de Karim Benzema, declarând că nu sunt mulţi jucători mai buni decât atacantul lui Real Madrid.

Benzema, în vârstă de 33 de ani, a fost rechemat la prima reprezentativă a Les Bleus după cinci ani în care nu se mai apelase la serviciile sale.

''Sunt foarte fericit. Întotdeauna am spus că vreau să joc alături de mari jucători. Cu Benzema nu am mai jucat până acum. Nu sunt mulţi jucători mai buni ca el. El ne va aduce multe lucruri în plus. A jucat 10 ani la Real Madrid, ştie ce înseamnă presiune, are experienţă şi mai ales talent. Sunt sigur că se va readapta foarte repede'', a spus Mbappe.

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps a produs surpriza, marţi seara, incluzându-l printre cei 26 de jucători convocaţi în vederea EURO 2020 (11 iunie - 11 iulie) pe atacantul lui Real Madrid, Karim Benzema, care nu a mai evoluat pentru "Les Bleus" din 2015, ca urmare a scandalului legat de afacerea "Sextape".

Benzema, în vârstă de 33 ani, cu 81 de selecţii adunate până acum, a disputat ultimul său meci pentru echipei Franţei pe 8 octombrie 2015. El figurează pe lista dată publicităţii, alături de fundaşul Jules Kounde de la FC Sevilla, care nu a mai jucat până în prezent pentru naţionala "cocoşului galic", şi de atacantul Marcus Thuram de la Borussia Moenchengladbach (3 selecţii).

Atacantul lui Real Madrid, acuzat că a participat la o tentativă de şantaj care în viza pe Mathieu Valbuena, fostul său coechipier din echipa naţională, va fi judecat de un tribunal francez, între 20 şi 22 octombrie 2021.

Imediat după anunţul convocării sale, Karim Benzema a postat un mesaj pe contul său de Twitter în care şi-a exprimat bucuria pentru această convocare.

"Sunt atât de mândru de această revenire în echipa Franţei şi de încrederea care mi-a fost acordată. Mulţumesc familiei mele, prietenilor mei, clubului meu, vouă... şi tuturor celor care m-au susţinut mereu şi îmi dau putere zilnic", a scris starul francez, care are 12,4 milioane de adepţi pe Twitter.

Franţa va evolua în Grupa F la EURO 2020, alături de Portugalia, deţinătoarea titlului european, Germania şi Ungaria, meciurile urmând să se dispute la Munchen şi Budapesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.