Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Jose Mourinho doreşte să revină la Manchester United (presă)

www.skysports.com
Jose Mourinho

Antrenorul Jose Mourinho doreşte să revină la Manchester United (presă)

Antrenorul portughez Jose Mourinho vizează o revenire la echipa de fotbal Manchester United, la şase ani de la despărţirea sa de clubul englez, pe care l-a ajutat să cucerească patru trofee, anunţă mass-media britanică, potrivit Agerpres.

Mourinho (61 de ani), liber de contract după ce a fost concediat de AS Roma pe 16 ianuarie, doreşte acum să revină pe Old Trafford, unde a antrenat timp de doi ani, până în decembrie 2018, a dezvăluit un apropiat al tehnicianului lusitan.

"Ambiţia sa este să se întoarcă la United. Simte că are unele treburi neterminate acolo, după felul în care s-a încheiat data trecută şi şi-a propus să revină", a declarat sursa respectivă pentru cotidianul Daily Mail.

"The Special One" doreşte să lucreze cu noii acţionari ai clubului Manchester United, Sir Jim Ratcliffe şi Ineos. El a fost angajat de Manchester United în 2016, pentru a-l înlocui pe olandezul Louis van Gaal, reuşind să cucerească trei trofee în primul său sezon pe Old Trafford: Community Shield, Europa League şi Cupa Ligii engleze, înainte de a obţine un nou trofeu în sezonul următor (Cupa Angliei), precum şi o clasare pe locul secund în Premier League (la 19 puncte de Manchester City).

În ciuda unei prelungiri de contract până în 2021, Mourinho a fost demis din funcţie în decembrie 2018, din cauza obiectivelor sportive neîndeplinite şi a disensiunilor interne.

După despărţirea de AS Roma, Jose Mourinho a fost contactat de cluburi din Arabia Saudită, conform presei sportive internaţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.