Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Marius Șumudică este de părere că lui Florin Andone îi va fi greu la Galatasaray

www.digi24.ro
Florin Andone

Florin Andone (26 de ani) este avertizat de Marius Şumudică, atunci când vine vorba de împrumutul în Turcia, la Galatasaray, anunță MEDIAFAX.

Citește și: USR-PLUS vrea să provoace un dezastru pentru Guvernul Dăncilă! Lovitura pregătită

Antrenorul spune că atacantului îi va fi foarte greu să se impună, pentru că va juca într-un campionat foarte valoros, dar şi pentru că echipa este una importantă, unde se vrea performanţă. ”Când zici Galatasaray nu poţi să o compari cu Brighton sau pe unde a mai jucat Andone, cu tot respectul. Au fost 30.000 de oameni la prezentarea lui Falcao. N-am văzut în viaţa mea ce e aici. Când am jucat cu Fener şi am ieşit pe stadion era vacarm. Toţi erau îmbrăcaţi la fel şi cântau într-un anumit fel. Nici nu puteam să dau indicaţii fundaşului aflat la 10 metri de mine. Dacă vezi ce stadioane sunt în Liga 3 din Turcia te cruceşti.

O să-i fie greu lui Andone să joace la Galatasaray. Echipa e angrenată şi în grupele Ligii Campionilor, şi în campionat, şi în Cupă”, a declarat Marius Şumudică la Pro X.

Citește și: Solicitare urgentă în cazul Caracal! Mutarea făcută azi

Florin Andone este cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro. Cota lui a crescut după transferul în Premier League, când a avut prestaţii destul de apreciate. A înscris şase goluri în cele 30 de partide în tricoul lui Brighton. Cordoba şi Deportivo La Coruna sunt echipele de seniori pe la care a mai trecut noul transfer al lui Galatasaray. Acesta mai are contract cu Brighton până în 2023, urmând să revină la club, din Turcia, la finalul acestui sezon.

Andone a marcat unicul gol al României în meciul cu Spania, pierdut de tricolori cu 2-1. Sergio Ramos şi Paco Alcacer au punctat pentru iberici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.