Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț de ULTIMĂ ORĂ al medicilor în cazul femeii împușcate accidental de un polițist

breaking news

Starea femeii din judeţul Mureş, împuşcată din greșeală în cap de un poliţist care urmărea un şofer fugar este „lent favorabilă”, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Spitalului de Urgență Cluj-Napoca, medicii urmând să o trezească treptat din coma indusă.

Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, conf. dr. Adela Golea, a declarat, duminică dimineața, pentru corespondentul MEDIAFAX, că femeia este în continuare internată la Secţia ATI, starea ei fiind „lent favorabilă”.

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

„Starea pacientei este lent favorabilă, s-a decis trezirea din coma indusă, treptat, pentru a evita complicațiile”, a spus dr. Golea.

Femeia din Reghin a fost împuşcată în cap, vineri seara, în timp ce mergea pe stradă, în localitatea Aluniş, după ce poliţiştii au făcut uz de armă pentru a prinde un şofer pe care l-au urmărit din Reghin.

În acest dosar, polliţiştii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea incidentului.

Poliţia Mureş a transmis că a fost folosit armamentul din dotare, întrucât autoturismul urmărit rula cu viteză foarte mare înspre poliţişti.

De asemenea, şoferul fugar a pus în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic.

După incident, femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Mureş și apoi a fost transferată la Spitalul Clinic Judeţean Cluj – Clinica de Neurochirurgie, pentru acordarea de îngrijiri medicale. A fost operată sâmbătă dimineața, s-a reușit extragerea glonțului, după care s-a decis menținerea ei în comă indusă, intubată, ventilată, urmând ca în cursul zilei de duminică să se facă o nouă examinare CT, iar în funcție de rezultat se va stabili tratamentul în continuare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.