Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunt important!

Scandinavian Traveler
SAS avion
Ca urmare a anunțului autorităților române din seara zilei de 14 mai a.c. privind prelungirea suspendării zborurilor dintre România si Spania cu încă 14 zile, Ambasada României în Regatul Spaniei a solicitat organizarea de curse charter pentru a da curs solicitărilor de asistență a cetățenilor români din Spania, aflați în situații speciale.
Precizăm că, în urma demersurilor, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Transporturilor si Ministerul Afacerilor Interne au planificat 5 curse charter de la Bucuresti către Spania, operate de compania Tarom, cu următoarele coordonate:
Joi, 21 mai, Bucuresti-Madrid-Bucuresti
Joi, 21 mai, Bucuresti-Barcelona-Bucuresti
Vineri, 22 mai, Bucuresti-Malaga-Bucuresti
Duminică, 24 mai, Bucuresti-Madrid-Bucuresti
Duminică, 24 mai, Bucuresti-Barcelona-Bucuresti
Având în vedere termenul scurt de notificare privind operarea zborurilor din data de 21 mai 2020, misiunea diplomatică si ofiicile consulare românesti din Spania au procedat la contactarea persoanelor care si-au notificat încă de la debutul crizei sanitare imposibilitatea continuării sederii pe teritoriul Spaniei (criteriile au vizat cazurile sociale si persoanele care se aflau cu caracter temporar în Spania). Astfel, cele două curse care vor fi operate în cursul zilei de mâine, 21 mai a.c., si-au atins gradul maxim de ocupare.
Aducem la cunostinta tuturor celor aflați în situații deosebite și care doresc să ajungă în România, că au posibilitatea de a-și rezerva zborurile si achiziționa biletele de avion pentru zborurile din 22 si 24 mai la Call Center-ul TAROM, număr de telefon +4021.303.44.00.
Scrie Ambasada Romaniei la Madrid

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.