Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 1.100 de sancţiuni şi peste 120 de permise de conducere reţinute într-o acţiune a poliţiştilor rutieri gorjeni

europafm.ro
amenda politie
Potrivit sursei citate, în perioada 16-22 mai, poliţiştii cu atribuţii pe linie de poliţie rutieră au acţionat pe raza judeţului pentru creşterea gradului de disciplină rutieră şi depistarea conducătorilor auto care încalcă normele privind legislaţia în vigoare.

"În cadrul activităţilor au fost aplicate 1.134 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 259 pentru abateri săvârşite de biciclişti şi 60 pentru abateri săvârşite de pietoni. De asemenea, în urma abaterilor constatate au fost reţinute 121 de permise de conducere, dintre care 52 pentru depăşirea vitezei legale cu peste 50 km/h, 20 pentru conducerea sub influenţa alcoolului şi 49 pentru alte abateri. Totodată, au fost retrase 69 de certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecţiuni tehnice sau neîndeplinirea unor obligaţii legale", au precizat reprezentanţii IPJ Gorj.

Totodată, în aceeaşi perioadă, poliţiştii au constatat 9 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

"Principala cauză generatoare de accidente rutiere grave este viteza neadaptată la condiţiile de drum, indisciplina pietonilor şi a bicicliştilor, precum şi consumul de alcool. Creşterea siguranţei rutiere reprezintă o prioritate pentru poliţiştii gorjeni, motiv pentru care aceste acţiuni vor continua şi în perioada următoare", au mai transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.