Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arafat: Va trebui să fie obligatoriu ca orice benzinărie să aibă o sursă de energie de rezervă

benzinarie franta

Şeful DSU, Raed Arafat, a declarat joi, la Antena 3, că în opinia sa va trebui să devină obligatoriu ca benzinăriile să dețină un generator.

“Noi am ridicat problema foarte serios că orice benzinărie trebuie să aibă un generator care să ducă măcar o parte din pompe. Şi asta a fost după ce a fost problemă în vestul ţării şi ne-am confruntat cu situaţia că maşinile care vroiau să alimenteze, benzinăriile din zonă, Lugoj, Timişoara, nu funcţionau. Şi atunci am conectat unul din generatoare pe o stradă în care exista benzinărie şi benzinăria respectivă a putut să alimenteze.

În viitor, am discutat acest aspect inclusiv cu ministerele de resort, că va trebui, într-o formă sau alta, să fie obligatorie chiar la autorizare ca o benzinărie să aiba o sursă de energie de rezervă pentru că la benzinărie alimentezi şi maşinile de pompieri, alimentezi şi ambulanţele şi maşinile de poliţie şi maşinile personale pentru a se deplasa. Şi atunci nu e normal ca o benzinărie să rămână fară curent şi să spună nu pot să alimentez nicio maşină”, a afirmat Arafat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.