Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ARCUB București oferă ateliere de creație și dezvoltare personală pentru copii și tineri

Ateliere de creație și dezvoltare personală pentru copii și tineri cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani, la care accesul este gratuit, au loc la ARCUB, în București, în perioada 17 - 21 decembrie, potrivit unui comunicat de presă.

Întâlnirile au loc în intervalul orar 14.00 - 18.00, la sediul ARCUB, cei care se înscriu având ocazia "să se bucure de atmosfera sărbătorilor de iarnă și să devină creatori de frumos, împărtășind cu cei dragi entuziasmul momentului", spun organizatorii.

citește și: Olguța, dezvăluire de proporții! De cine a fost blocată legea pensiilor

Programul are două direcții, cuprinzând atât ateliere de creație dedicate meșteșugului și lucrului manual, în cadrul cărora copiii vor avea ocazia să conceapă mici obiecte de artizanat, cât și atelierele ludice ce vor include activități cu animatori, jocuri diverse moderate de actori.

Programul evenimentului debutează cu atelierul Felinare din borcane (5 - 12 ani), pe 17 decembrie, între orele 14.00 - 15.45.

Mai multe detalii despre ateliere se găsesc pe site-ul ARCUB.

La încheierea atelierelor, se va organiza o sesiune de fotografie, cu accesorii specifice de Crăciun sau cu decorațiunile realizate de copii, precum și o expoziție de obiecte și picturi realizate de participanți.

Atelierele au ca scop folosirea utilă a timpului liber de tineri și deprinderea acestora cu abilități manuale și cu tehnici care, cu timpul, pot fi uitate. Împletirea caracterului educativ cu divertismentul constituie punctele de atracție ale evenimentului, fiind, totodată, o garanție a reușitei acestuia. Intrarea este liberă.

Tot în cadrul evenimentului "Atelierul magic al lui Moș Crăciun" este programată, pe 21 decembrie, de la ora 18.00, la Sala Mare a ARCUB, reprezentația Teatrului "Ion Creangă" din București "România dodoloață". Din distribuție fac parte actorii Paul Cimpoieru, Silviu Man, Ionel Barac, Silviu Oltean, Beatrice Rubică, Daniela Niculae, Veronica Stoian, Axel Moustache, Oleg Apostol, Maria Radu, Ana Odagiu și Monica Odagiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.