Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Argentina a suferit o înfrângere dureroasă, spune Messi, după eşecul în faţa Arabiei Saudite la CM 2022

www.hindustantimes.com
Messi Argentina

Argentina a suferit "o lovitură foarte grea" şi "o înfrângere dureroasă", a recunoscut căpitanul naţionalei de fotbal, Lionel Messi, marţi, după eşecul surprinzător în faţa Arabiei Saudite (1-2), la Cupa Mondială 2022 din Qatar, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

"Este o lovitură foarte grea, o înfrângere care doare, dar trebuie să continuăm să avem încredere în noi. Echipa noastră nu va renunţa, vrem să învingem Mexicul, în meciul următor", a spus Messi.

Formaţia Arabiei Saudite a produs prima mare surpriză a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, prin victoria reuşită în faţa dublei campioane mondiale Argentina, cu scorul de 2-1 (0-1), marţi, pe Lusail Stadium din Al Daayen, în Grupa C a competiţiei.

Arabia Saudită a reuşit una dintre cele mai mari surprize din istoria competiţiei, punând capăt unei serii a sud-americanilor de 36 de meciuri consecutive fără înfrângere. Argentina mai avea nevoie de un meci fără eşec pentru a egala recordul deţinut de Italia (37).

Selecţionata ''Albiceleste'' a deschis scorul prin Lionel Messi (10 - penalty), dar ''şoimii verzi'' au dat lovitura în debutul reprizei secunde, când au punctat prin Saleh Alshehri (48) şi Salem Aldawsari (53), la interval de doar câteva minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.