Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Argentinianul Hernan Crespo părăseşte banca tehnică a echipei Defensa y Justicia

Antrenorul argentinian Hernan Crespo a anunţat luni seara că va părăsi banca tehnică a echipei Defensa y Justicia, cu care a câştigat în ianuarie Copa Sudamericana (echivalentul Europa League), scrie AFP, potrivit AGERPRES.

''Vreau să vă spun că plec, împreună cu staff-ul meu, de la Defensa y Justicia, fiind recunoscător pentru primirea respectuoasă, afecţiunea şi încrederea clubului şi suporterilor pentru munca noastră. Mulţumesc tuturor celor care ne-au oferit sprijinul, încurajarea necondiţionată şi afecţiunea lor. Defensa y Justicia va fi în inima mea şi a familiei mele pentru totdeauna! Mulţumesc!'', a scris pe contul său de Instagram, Hernan Crespo.

Potrivit presei sportive din Argentina, Crespo (45 ani) ar fi primit oferte pentru a prelua naţionala Chile, angrenată în calificările pentru CM 2022 din Qatar, dar şi din partea clubului brazilian Sao Paolo, însă nu ar fi exclus ca el să revină în Europa.

La finele lunii trecute, echipa Defensa y Justicia a câştigat ediţia 2020 a Copei Sudamericana, după ce a învins, în finala de la Cordoba, o altă echipă argentiniană, Lanus, cu scorul de 3-0.

Defensa y Justicia, din oraşul Florencio Varela, regiunea Buenos Aires, a obţinut primul său titlu internaţional în această competiţie. A fost prima ediţie a finalei Copei Sudamericana care s-a disputat între două echipe din aceeaşi ţară.

Citește și: Florin Cîțu DĂ BOMBA! PRIMUL SPOR care li se va TĂIA bugetarilor: Am descoperit sporuri de care nu știam că există

Echipa lui Hernan Crespo s-a impus în finala disputată cu porţile închise pe stadionul Mario Kempes, dar în prezenţa a câtorva sute de invitaţi, printre care preşedinţii Confederaţiei sud-americane de fotbal Alejandro Dominguez şi al Federaţiei argentiniene Claudio Tapia.

''Această finală va rămâne în amintiri. Meciul reuşit de aceşti băieţi a fost de o generozitate, bravură şi curaj nebun. Nu este mai mare bucurie decât să joci aşa cum am făcut noi şi să obţinem rezultatul pe care l-am obţinut'', a declarat după meci Hernan Crespo, fost atacant la Parma, Lazio, Inter, AC Milan sau Chelsea.

Datorită câştigării acestui trofeu, Defensa y Justicia s-a calificat direct pentru faza grupelor din Copa Libertadores 2021.

Ediţia 2020 a Copei Libertadores, echivalentul Ligii Campionilor, se va disputa sâmbăta viitoare între cluburile braziliene Palmeiras şi FC Santos, pe arena Maracana din Rio de Janeiro. Învingătoarea va juca apoi cu Defensa y Justicia în Supercupa Americii de Sud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.