Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ariana Grande, concert în Manchester la doi ani de la atentatul soldat cu 22 de morţi: 'Sunt cu adevărat copleşită de emoţii'

Facebook.com
Ariana Grande

Cântăreaţa americană Ariana Grande a mărturisit că este ''complet copleşită de emoţii'' după ce a concertat din nou în Manchester, la doi ani de la atentatul sinucigaş soldat cu moartea a 22 de persoane care participaseră la concertul artistei, informează luni Press Association, potrivit Agerpres.

"Sunt atât de fericită să fiu cu voi, aşa că vă mulţumesc că m-aţi primit", a spus cântăreaţa, adresându-se duminică seara publicului participant la Manchester Pride. 

"Îmi pare rău că sunt atât de emoţionată. Aş vrea să spun mult mai multe, dar sunt cu adevărat copleşită de emoţii. Vă mulţumesc aşadar", a mai spus aceasta. 

Artista de 26 de ani a fost capul de afiş al evenimentului anual dedicat comunităţii LGBT.

Citește și: Placido Domingo a fost ovaţionat la Festivalul de la Salzburg

Ariana Grande s-a aflat cel mai recent în acest oraş în iunie 2017, cu ocazia concertului One Love, pe care l-a organizat în scopul colectării de bani pentru un fond de urgenţă în urma atacului terorist petrecut în luna precedentă pe Manchester Arena. 

Înainte de spectacolul său din timpul paradei, Grande a publicat un mesaj pe Twitter în care spunea: ''Am pornit către Manchester Pride. Vă iubesc atât de mult. Abia aştept să vă ofer toată dragostea noastră''. Cântăreaţa a adăugat: ''Sunteţi în inima mea în toate privinţele. Pe curând''. 

Un număr de 22 de persoane, printre care şapte copii, şi-au pierdut viaţa după ce atentatorul sinucigaş Salman Abedi a detonat un dispozitiv exploziv în momentul când spectatorii începuseră să părăsească Manchester Arena după concertul susţinut de Ariana Grande, pe 22 mai 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.