Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ariana Grande şi Cynthia Erivo, în filmul musical Wicked

Bestvision TV
ariana grande

Ariana Grande şi Cynthia Erivo vor fi Glinda, vrăjitoarea bună, şi Elphaba, vrăjitoarea vicleană din Vest, în adaptarea pentru marile ecrane a musicalului „Wicked”, premiat cu Tony, potrivit news.ro.

Producţia Universal va fi regizată de Jon M. Chu (cunoscut pentru „In the Heights”), după cum a fost anunţat în luna februarie.

Cele două vedete au anunţat joi seară, pe Instagram, că au fost alese pentru rolurile principale.

Ariana Grande, de două ori premiată cu Grammy, îşi va face debutul pe Broadway în musicalul „13” şi urmează să joace în „Victorious” şi „Don’t Look Up”, film al lui Adam McKay.

Citește și: O NOTĂ SECRETĂ l-ar plasa pe șeful DALI din MAI într-o presupusă DELAPIDARE a unui hotel din vestul țării...

Cynthia Erivo se apropie de statutul EGOT - după ce a primit premii Emmy, Grammy şi Tony. De două ori nominalizată la Oscar, ea a jucat recent rolul Arethei Franklin în „Genius” şi va putea fi văzută, între altele, în filmul live-action „Pinocchio”.

„Wicked”, prequel al poveştii „Vrăjitorul din Oz”, relatează evenimentele de dinainte ca Dorothy să ajungă în Oz. În spectacolul original de pe Broadway, rolurile principale au fost interpretate de Idina Menzel şi Kristin Chenoweth.

Adaptarea pentru marile ecrane este un proiect vechi, iar cel mai recent a stagnat din cauza plecării lui Stephen Daldry din postul de regizor, din cauza unor conflicte în calendar. Stephen Schwartz, care a scris muzica şi versurile pentru show-ul de pe Broadway, este cel care semnează scenariul împreunp cu Winnie Holzman.

Marc Platt, care a produs musicalul de pe Broadway, va produce şi filmul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.