Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aroganță marca Jose Mourinho: de ce a refuzat să antreneze Juventus (presă)

jose mourinho

Juventus s-a despărţit la finalul acestui sezon de Massimiliano Allegri (51 de ani), iar Jose Mourinho se număra printre antrenorii de pe lista campioanei Italiei. Totuşi, ”The Special One” a refuzat oferta din start, informează Mediafax.

Citește și: Gică Hagi: 'Nu mi-a căzut bine că CFR Cluj a câștigat campionatul'

Antrenorul lusitan, care s-a despărţit la finalul anului trecut de Manchester United, nu este de acord să o preia pe Juventus, scriu spaniolii de la AS. Totul e cauzat de trecutul său de pe banca lui Inter Milano, club cu care a cucerit şi Liga Campionilor, în sezonul 2009-2010.

Mourinho a antrenat până acum în Spania, Portugalia, Anglia şi Italia. Pe lângă Liga Campionilor cu Inter Milano, ”Specialul” a cucerit trofeul celei mai importante competiţii intercluburi din Europa şi cu FC Porto. Acesta are în palmares şi trei titluri de campion al Angliei, toate ca antrenor al celor de la Chelsea. Pe lângă trofeul Europa League, cucerit cu Manchester United, acesta a mai adus în vitrina lui ”diavolilor” o Cupă a Ligii Angliei şi o Supercupă.

270 de partide a bifat Massimiliano Allegri pe banca lui Juventus, echipă pe care a preluat-o în 2014. 191 de victorii, 41 de rezultate de egalitate şi 38 de înfrângeri este bilanţul echipei cu antrenorul italian pe banca tehnică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.