Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AS Roma neagă debarcarea lui Jose Mourinho cu Hansi Flick, fostul selecţioner al naţionalei Germaniei

jose mourinho

Clubul de fotbal AS Roma a dezminţit sâmbătă că este gata să-l înlocuiască pe antrenorul său portughez Jose Mourinho cu Hansi Flick, fostul selecţioner al naţionalei Germaniei, informează agenţia ANSA.

Il Corriere dello Sport, ziar din capitala Italiei, a anunţat că Dan Friedkin, proprietarul Romei, este gata să-l înlocuiască pe Mourinho cu Flick dacă echipa va pierde meciul de campionat de duminică împotriva lui Cagliari.

Potrivit cotidianului, Friedkin a decis deja să renunţe la Mourinho după eşecul la scor din întâlnirea cu Genoa, 1-4, pe 28 septembrie, dar managerul Tiago Pinto l-a convins pe preşedinte să se răzgândească.

Roma a câştigat cele două meciuri pe care le-a disputat în Europa League, dar a început foarte slab sezonul în Serie A, având doar două victorii în şapte etape.

AS Roma a calificat drept "false" informaţiile potrivit cărora a luat în calcul demiterea lui Mourinho şi l-a contactat pe Flick.

Mourinho are contract până în iunie 2024 cu actuala sa echipă, unde a venit în vara lui 2021 şi cu care a câştigat Europa Conference League în 2021, iar în stagiunea trecută a disputat finala Europa League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.