Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Astrograma lui Klaus Iohannis: 'Este un an în care poate avea probleme cu justiția'

Radu Pop
Inquam Photos / George Calin
iohannis parlament

În horoscopul politic pentru anul 2022, astroloaga Mariana Cojocaru a prezentat la Antena 3 previziunile pentru liderii din România.

Klaus Iohannis

Lumea ştie deja că preşedintele Klaus Iohannis este zodia Gemeni. 2022 va fi un an haotic, cu situaţii periculoase, la care nici cu gândul nu gândeşte. Pentru că Uranus retrograd cu axa karmică şi Lilith vor fi în conjuncţie pe Taur, pe astrograma domniei sale, şi Neptun retrograd cu Jupiter retrograd va face opoziţie cu planetele menţionate anterior, semn că poate avea anumite probleme cu justiţia terestră sau divină. Un an în care trebuie să fie foarte atent în primul rând la sănătate, nu are voie să se mânieze foarte tare.

Prin urmare, preşedintele, într-un astfel de an, trebuie să ţină cont cu cine se însoţeşte. Trebuie să ţină cont că afecţiunile mocnite ale 2020-2021 se pot acutiza în 2022. Luna Neagră o are în Taur, chiar pe casa a 12-a şi atunci e important de menţionat un astfel de aspect. Trebuie să fie atent şi la duşmanii vizibili, cât şi la cei invizibili.

Dacă în 2021 a putut să se adapteze, să găsească soluţii, s-au găsit până la urmă căi să o dea la mijloc, cum îi place Geamănului, în 2022, când lucrurile vor fi mai tranşante şi mai dure, piedicile vor fi mult mai mari.

Nicolae Ciucă - Cu Saturn în Vărsător, va trebui să fie implicat şi serios în acţiunile sale, să nu îşi dezamăgească semenii. Să ţină cont de popor atunci când ia deciziile importante ca să nu îi facă rău în aşa fel încât să nu se complice lucrurile şi să preia pe karma lui personală. Este un om foarte conştient, un om care ştie exact cum să rânduiască şi când îşi pune ceva în cap nu se lasă până nu îşi atinge obiectivul respectiv. Are structura omului dintr-o bucată. Este bine pentru structura lui de personalitate. Nu are voie să se întindă mai mult decât îi este pătura pentru că această cuadratură indică faptul că, de multe ori, poţi să rezolvi anumite lucruri dar cu anumite costuri şi compromisuri. Câtă vreme faci lucrurile astea spre binele semenilor tăi, lucrurile sunt excepţionale. Când începi să îi afectezi pe cei din jur, atunci lucrurile pot lua o întorsătură bruscă şi neaşteptată. De unde eşti pe cai mari, să se întâmple ceva nedorit.

Florin Cîţu - Va avea parte de cumpene grele într-un astfel de an pentru că are Lilith şi Luna în Scorpion. Fiind un an cu cumpene grele, depinde ce proptele va avea.

Marcel Ciolacu - Va trebui să fie atent la sănătate pentru că Lilith este şi Luna Neagră. Dar şi la parteneriate, să nu cumva să fie tras pe sfoară. Sper să fie suficient de agil şi abil încât să ştie cum să se protejeze. Trebuie să se ferească de accidente, mai ales dacă şofează, trebuie să lupte pentru dreptate, mai ales că este şi Săgetător. Să nu facă compromisuri mari şi să accepte să tolereze nedreptăţile impuse de alţii. Şi mai ales să nu scoată castanele din foc, ale altora, cu mâna sa.

Gabriela Firea - La debut de an, în Capricorn este Venus retrograd, deci ţine de partea afectivă, sentimentală, cu revenirea anumitor parteneriate din trecut, persoane cu care a mai lucrat şi a rămas loc de bună ziua.

Este foarte bine că a preluat un minister de importanţă vitală în zilele noastre. Are şi Soare şi karmă negativă în Rac, Racul reprezintă familia. Este un prea plin de Rac, ea este bătăioasă şi are şi dimensiunea marţiană. Are un Chiron în Berbec care ţine de vindecare, vindecarea unei răni, a unei probleme grele sociale şi aici mă refer la femeile care sunt supuse agresiunilor în familie, la copii care pot fi abandonaţi.

Chiar ar putea să facă nişte centre. Poate să dea tonul cu astfel de centre, pot fi chiar pe lângă lăcaşe de cult pentru că se ştie că ea are o deschidere către aşa ceva. Karma pozitivă din Capricorn o face şi serioasă, şi responsabilă, şi bătăioasă. Şi trebuie să fie atentă la sănătate în 2022 pentru că din primăvară Luna Neagră va intra în Rac.

George Simion - Ani foarte importanţi pentru el sunt 2023 şi 2024. Va trebui să gândească de două ori înainte de a acţiona, să măsoare de două ori înainte de a tăia. Poate greşi şi se supune unor riscuri prea mari, nedorite. Să nu îşi facă duşmani nedoriţi, gratuit. Va trebuie să folosească arma diplomaţiei, care este obligatorie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.