Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dur al ayatollahului Ali Khamenei la adresa unor oficiali americani - ’Sunt idioți de primă clasă’

Grand Ayatollah Ali Khamenei

Ghidul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, a declarat în cadrul unui discurs susţinut miercuri că unii responsabili americani sunt "idioţi de primă clasă", relatează AFP preluată de Agerpres.

"Anumiţi responsabili americani se prefac că sunt nebuni. Bineînţeles, eu nu sunt de acord cu asta, dar sunt idioţi de primă clasă", a declarat numărul 1 al Republicii Islamice Iran, citat pe contul său de Twitter.

Ayatollahul Khamenei a reacţionat astfel la afirmaţiile unor responsabili americani care au prezis o schimbare de regim în Iran înainte de sfârşitul lui 2018.

În urmă cu puţin timp în urmă, în cursul unei adunări de terorişti şi de gangsteri, un politician american a spus că speră să sărbătorească Crăciunul la Teheran", a spus liderul suprem iranian, potrivit contului său de Twitter.

"Crăciunul a fost în urmă cu câteva zile. Aşa îşi fac americanii calculele", a adăugat el.

Nu se ştie la ce responsabil american făcea aluzie ayatollahul, dar membri ai administraţiei preşedintelui Donald Trump s-au pronunţat în favoarea unei schimbări de regim în Iran şi au prezis că aceasta va avea loc în curând.

Printre cei care au făcut declaraţii în acest sens se află John Bolton, consilier pentru securitate naţională a lui Donald Trump şi susţinător de multă vreme a unei schimbări de regim la Teheran.

"Înainte de 2019, vom sărbători la Teheran", a declarat în iulie 2017 John Bolton, la o reuniune de la Paris a Mujahedinilor Poporului (MEK), opoziţia iraniană în exil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.