Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dur al ecologiştilor: 'Parcul Natural Urban Văcărești, O MEGA MINCIUNĂ pentru bucureșteni'

vacaresti

Parcul Natural Urban Văcărești este o născocire, o minciună cu care sunt păcăliți bucureșteni și prin care se urmărește transformarea acelei zone într-una rezidențială.

Expresia de „parc natural urban” reprezintă un termen care nu există în niciun dicționar de specialitate, este o expresie inventată de oameni care au cu totul alte interese.

Parcul Natural Văcărești, având instituit prin Hotărâre de Guvern un regim de exploatare specific ariilor naturale protejate, nu este deschis accesului liber și permanent al publicului. Deci nu este util bucureștenilor și nici Bucureștiului ca zonă verde.

Populația din vecinătate acestui parc natural va fi agresată permanent de fauna existentă și care se urmărește să fie protejată în acest spațiu, respectiv de țânțari, păianjeni, rozătoare de toate tipurile, câini comunitari ajunși în stadiul de semisălbăticie, vulpi purtătoare de multiple virusuri, reptile veninoase, batracieni râioși, păsări purtătoare de virusul gripei aviare, toate acestea având un risc deosebit pentru viața și sănătatea populației din zonă.

În loc ca demnitarii și edilii orașului să caute soluții pentru transformarea acestei zone, ajunsă în stadiul de maidan, într-o grădină publică modernă cu efecte benefice asupra microclimatului urban local, dar mai ales într-o zonă plină de farmec și utilă populației, preferă să gândească în sistem pervers, să se asigure că acest spațiu devine dezagreabil pentru bucureșteni. De aici până la desființarea acestui spațiu și transformarea lui într-o zonă rezidențială nu mai este decât un pas. Acesta este de fapt și scopul final. Gruparea politică imorală, speculativă, lipsită de demnitate și mai ales foarte perversă în sistemul de comunicare cu cetățeanul plătitori de taxe urmărește obținerea pe căi ilegale a unui nou spațiu de dezvoltare imobiliară care să-i aducă bani mulți, nemunciți, produși prin înșelăciune, se anunţă într-un comunicat de presă al vicepreşedintelui Partidului ecologist român, Mircea Vintilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.