Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul lui PSG, Neymar, a acuzat dureri la muşchii aductori la meciul cu Caen (1-0) din Cupa Franţei

Atacantul brazilian Neymar, de la Paris Saint-Germain, a acuzat dureri la muşchii aductori la meciul cu Caen (1-0) din Cupa Franţei, cu doar şase zile înaintea duelului cu FC Barcelona din Liga Campionilor, a anunţat antrenorul formaţiei pariziene, Mauricio Pochettino, citat de AFP, potrivit Agerpres.

''Are o durere la un aductor, vom vedea mâine (joi, n. red.) dacă este vorba de o accidentare sau nu'', a declarat Pochettino la conferinţa de presă de după meciul cu Caen.

Din cauza accidentărilor în această perioadă a anului, Neymar a ratat deja două confruntări din optimile Ligii Campionilor, în speţă cu Real Madrid în 2018 respectiv cu Manchester United în 2019.

Absenţa lui Neymar ar fi o mare lovitură pentru parizieni în prima manşă de pe Camp Nou, având în vedere că nu pot conta în atac nici pe argentinianul Angel Di Maria, accidentat la coapsă.

Sondaj INCENDIAR: Șoferii din România, EXASPERAȚI de ideea MODIFICĂRII plăților pentru reparații prin RCA

La Caen, după o serie de faulturi suferite, brazilianul a părăsit terenul fără a aştepta să fie înlocuit. După un atac al lui Steeve Yago, Neymar a rămas secunde lungi pe gazon, iar apoi vizibil enervat a avut un schimb de cuvinte cu fundaşul normand.

După pauză, starul sud-american a continuat să se plângă de tratamentul dur al apărătorilor şi în minutul 57 a părăsit terenul, fiind înlocuit trei minute mai târziu de Kylian Mbappe.

''Nu se cunoaşte natura accidentării. Vom vedea după examenele medicale'', a precizat Pochettino, care nu regretă că nu l-a menajat pe Neymar pe un teren dificil şi cu o vreme friguroasă. ''Astea sunt condiţiile actuale în Franţa. La fel e la Angers, Marsilia sau Lorient. Este inevitabil. Neymar a avut probleme gastrice înainte de jocul cu Marseille (în care a fost rezervă), a trebuit să-l protejăm. Azi, era în condiţie perfectă pentru a juca, dar acestea sunt lucruri care se petrec în fotbal. Nu vreau să vorbesc de maniera de joc a adversarului. Dar, în timpul partidei el a avut sentimentul că nu este protejat. Dar nu numai în acest meci'', a adăugat tehnicianul argentinian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.