Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul polonez Lukasz Gikiewicz, care a evoluat ultima oară în Arabia Saudită, a semnat cu FCSB

www.prosport.ro
FCSB

Gigi Becali a anunţat miercuri, 31 iulie, că FCSB s-a înţeles cu Lukasz Gikiewicz (31 de ani), un atacant polonez care a evoluat ultima oară în Arabia Saudită, anunță MEDIAFAX.

Miercuri, de la palatul său, Becali a dezvăluit: "Da, a venit deja, semnează contractul. E pe acolo, a venit noaptea trecută, la ora 02:00. E un polonez, vedem. A semnat pe 6 luni. Nici nu ştiu cum îl cheamă, mi l-a recomandat cineva şi am mers pe mâna lui. Omul nu vrea bani, doar dacă confirmă".

Citește și: În plin SCANDAL național, părinții Alexandrei au primit o scrisoare: 'Nimeni nu a făcut nimic deși se putea…'

Lukasz Gikiewicz e cotat la 250.00 de euro şi în ultimii ani a evoluat în afara Europei. A început fotbalul în ţara natală, la Motor Lubawa, iar mai apoi a jucat la Drweca NML, Limpia Elblag, Wigry Suwalki, Unia Janikowo, Polonia Bytom, LKS Lodz sau Slask Wroclaw. Mai apoi a plecat la Omonia Nicosia, iar ulterior a evoluat pentru Tobol, AEL Limassol şi Levski Sofia. Din Bulgaria s-a dus direct în Arabia Saudită, la Al Wahda. De acolo a mai îmbrăcat tricoul echipelor thailandeze Ratchaburi, BEC Tero Sasana, după care s-a întors în Emirate.

Până să semneze acum cu FCSB, atacantul a mai jucat pentru Al-Faisaly, Al Batin şi Hajer. Cele mai multe goluri le-a marcat la Slask Wroclaw, unde, în 73 de jocuri a punctat de 13 ori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.