Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacatorii de la Bruxelles au fost identificați

56f0fc7b682ccfdb7411b01c

Poliția belgiană este pe urmele unui suspect terorist care au fost văzut cu cei doi sinucigași cu bombă la scurt timp înainte de a comite atacurile de pe aeroportul din Bruxelles și de la stațiile de metrou, care au ucis 32 de persoane și altele peste 200 au fost rănite. Surse citate de presa belgiană anunță că cei doi atacatori kamikaze au fost identificați, fiind vorba de doi frați, Khalid și Brahim El Bakraoui , care erau belgieni. Al treilea suspect căutat este Najim Laachraoi

teroristi

Ministerul Afacerilor Externe anunță miercuri dimineața, 23 martie, că a fost identificat un al patrulea cetăţean român rănit. Acesta este minor şi se află în prezent sub îngrijiri într-o unitate spitalicească, asistat de un membru al familiei. Marți seara, trei cetăţeni români au fost răniţi  în atentate, dintre aceştia, doi cetăţeni români se află în spital, iar unul fusese deja externat.

Poliția belgiană a organizat o acțiune în nordul orașului unde a găsit o bombă și alte ingrediente pentru realizarea unei bombe, într-un apartament din Schaerbeek, potrivit Reuters.

Autoritățile au realizat raidurile în urma unei informații primite de un șofer de taxi, care crede că i-a dus pe cei doi atacatori la aeroport. Investigatorii caută un bărbat care a fost surprins de camere în timp ce împingea un cărucior de bagaje, care mergea alături de alți doi bărbați, despre care se crede că erau atacatorii. Un dispozitiv exploziv a fost descoperit ulterior în aeroport, iar un bărbat a fost văzut cum fugea din terminal după explozii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.